Temperatura potrivita
pentru fiecare

Descoperă beneficiile unui clime inteligente

Prea frig, prea cald

Indiferent de climatul exterior, prin reglarea automata a caldurii, o casa inteligenta poate optimiza temperatura interioara astfel incat orice disconfort termic sa dispara. Beneficiile unui astfel de reglaj termic sunt variate: climatul potrivit oferind confort si totodata, avand o influenta semnificantiva asupra sanatatii pe termen lung. In plus, in acest fel se evita costurile inutile si consumul redundant de resurse.

economie & caldura smart

intelhomr system
intelhomr system

Climatul dorit de fiecare

Cu cat o familie este mai numeroasa, cu atat preferintele legate de temperatura ideala sunt mai variate. Prin automatizarea sistemului de climatizare al casei, fiecare mebru al familiei isi poate crea ambianta preferata. Tipul de reglaj termic pe care noi il propunem este flexibil si adaptabil la nevoile particulare ale indivizilor prin controlul individual al temperaturii din fiecare camera.

deranj 0 & optimizare 

intelhomr system

Seriile alaturi de cei dragi

Alaturi de cei dragi, momentele petrecute impreuna sunt de neuitat. Noul partener va configureaza mediul potrivit pentru fiecare moment pe care il petreceti impreuna. 

bucurie&distractie

intelhomr system
intelhomr system

Vin acasa

Dupa o zi lunga de munca, intoarcerea acasa intr-o atmosfera confortabila este un factor care iti poate influenta starea de spirit. Relaxarea si recreerea pot fi sporite prin configurarea de la distanta a climatului casei, acum posibil datorita optimizarilor propuse de noi. Singurul lucru care iti mai ramane de facut cand intri pe usa este sa te bucuri ca ai ajuns acasa.

destindere & entuziasm

intelhomr system

Consum Smart

Datorita vremii de afara, exista momente cand este nevoie sa pornim incalzirea. Avand un geam deschis, reglajul temperaturii interioare se produce cu un consum mai ridicat de resurse. O casa inteligenta, raspunde nevoii si in acelasi timp ia in calcul toti factorii pentru a putea dispune de clima favorita si in acelasi timp consumul sa fie smart.

economie&eficientizare

intelhomr system

Contactati-ne

0728 337 799