Cum te putem ajuta?

Uite care sunt pasii care te mai despart de casa ta inteligenta:

Pasul 1

Crearea proiectului pentru casa inteligenta

smart home 9In prima faza a procesului de automatizare, se stabilesc asteptarile referitoare la ce se doreste a se obtine de la acest proiect. Se ia in calcul:
  • tipul de automatizare: ce sisteme din casa se doresc automatizate. De exemplu, sistemul de caldura, sistemele multimedia, sistemul de iluminat.
  • gradul de complexitate: aici sunt incluse functionalitatile pe care sistemul pentru casa inteligenta sa le aiba. De exemplu, aprinderea luminii din momentul in care prezenta este detectata. In acest caz este nevoie de senzori de prezenta. Alta functionalitate ar fi ca sistemul climatic sa porneasca atunci cand este detectata o temperatura scazuta.
  • tipurile de deviceuri: se tine cont de ce anume se doreste a se automatiza pentru a se folosi dispozitivele specifice in acest proces.

Se face o schita a proiectului referitoare la totalitatea deviceurilor smart care vin instalate, actiunile speciale pe care casa ta sa le aiba.

Pasul 1

Pasul 2

Instalarea sistemului pentru casa inteligenta

smart home adyl 13
In prima etapa a fazei a II-a a proiectului, vin instalate deviceurile smart ce au loc in procesul de automatizare. Ulterior, acestea se integreaza in noul 'creier' al casei ca mai apoi sa se scrie codul de programare care ii permite casei sa aiba functionalitatile stabilite in prima faza a proiectului. Dupa aceasta etapata casa devine 'partenerul de viata' smart.

Pasul 3

O scurta introducere in functionalitatea sistemului

smart home 10
In ultima etapa a proiectului de automatizare, prezentam functiile sistemului si felul in care acesta poate sa fie utilizat. De asemenea unde gasesti interfata de care ai nevoie in controlul de la distanta, monitorizarea consumului energetic, si alte functionalitati ale proiectului stabilite.

Pasul 3

Pasul 4

Predarea functiei de comanda

smart home 11
La final, dupa cum scrie si la descrierea pasului, iti predam functia de comanda a casei. 
Acum poti sa te bucuri de un mediu de lucru care include tehnologia pentru a permite controlul si functionalitatea automata a dispozitivelor și sistemelor (lumina, clima, apartura electrocasnica, sistemele multimedia)
- monitorizarea interna a consumului energetic a dispozitivelor
- monitorizarea si controlul de la distanta a 'resedintei' 

Contactati-ne

0728 337 799