Viziunea noastra si cine suntem

Adyl este un acronim si vine de la Adjust Your Lifestyle. Noi spunem ca este impactul pe care il are asupra stilului de viata. La ce ma refer? In viitor, cum ne au prezentat filmele SF, totul este automat. Casele 'personajelor din filme' parca 'prind viata', sunt autonome. Viziunea noastra este de a-ti oferi aceea experienta din viitor in prezent. Ii oferim casei tale posibilitatea de a deveni autonoma, un 'partener' de viata smart.

Cum facem asta? Integrăm un sistem de automatizare, care include:

• noul „creier” al casei

• dispozitive inteligente care vă vor ajuta casa să „fie în viață”

 Beneficiile sunt următoarele:

Acces și control de la distanță din orice locație:
  • Puteți porni / opri sistemul de lumină, sistemul climatic și dispozitivele care iau parte la automatizare. De asemenea, puteți monitoriza consumul de energie pe care îl are fiecare dispozitiv. Acest lucru te va ajuta în cazurile în care esti plecat și uiti unul dintre sisteme pornit; deci nu trebuie să te mai intorci pentru a-l opri manual. De asemenea, de acasă, cu telefonul în mână stai pe canapea și controlezi totul. Clima din fiecare cameră, sistemul de iluminare, dispozitivele multimedia etc. 
  • La plecare, având lumina aprinsă undeva în casă, te va face să mergi la intrerupator pentru a o stinge. Cu o singură atingere pe ecran, toate luminile se vor stinge, căldura se va opri, ferestrele se vor inchide (în cazul în care doresti).
  • După o lunga zi plecat de acasa, vei dori sa dispui la intoarcere de un spatiu confortabil și relaxant. De pe drum, "trimiti un mesaj" noului partener că vei ajunge. "El" iti va configura ambianța perfectă pe care o doresti.
  • Încălzirea intregii case doar pentru a avea o clima perfectă într-o cameră anume este un lucru bun, dar nu eficient. Poti încălzi doar camera în care te afli. În acest caz,  încălzirea porneste pentru o singură cameră, astfel încât alte camere nu vor participa la procesul de incalzire. Pornesti caldura pentru cate camere doresti, dar dacă nu există pentru cine să încălziți, nu are sens, factura o sa fie mai mare. De asemenea, atunci când este o fereastră deschisă și se doreste incalzirea incaperii, pentru a nu avea un consum ridicat de energie, vei primi o notificare care iti va spune că este deschisă o fereastră. Imediat dupa inchiderea acestia, confortul climatic poate sa fie stabilit. Desigur, casa poate sa inchida geamul in locul tau.
Funcție autonomă:
Dezvoltare în timp și fara costuri suplimentare

Sistemul de automatizare pe care îl oferim este oferit de FIBARO GROUP. O companie producatoare de dispozitive inteligente pentru acest tip de automatizare. Cu ajutorul dispozitivelor lor, combinate cu pasiunea pe care o avem pentru tehnologie și case, dorim să vă îmbunătățim stilul de viață.

*Beneficiile sunt multiple, de aceea in aceasta scurta prezentare au fost prezentate doar cateva. La o discutie mai amanuntita, putem sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie. Multumim.

 

 

Contactati-ne

0728 337 799