Ambientul favorit
la tine acasă

Descoperă beneficiile automatizarii iluminatului de acasa

Aprinderea automata a luminii

Cand vii seara acasa, cautarea intrerupatorului prin intuneric poate reprezenta o provocare, mai ales daca ai mainile ocupate. Lasa-ti casa sa aprinda lumina in locul tau din momentul in care usa s-a deschis.

usor & eficient

intelhomr system
intelhomr system

Ambientul potrivit pentru fiecare

Indiferent de activitatea pe care o desfasori, fie ca lucrezi, citesti o carte sau te uiti la un film, lumina reprezinta un factor esential care reuseste sa iti influenteze starea de spirit. Configurarea si ajustarea acesteia in functie de activitatea desfasurata, are un rol important in creearea unui spatiu ambiental practic si placut.

buna dispozitie & relaxare

 

intelhomr system

Umblatul prin casa noaptea

In diversele ocazii in care ne intrerupem somnul pentru diferite nevoi nocturne, intensitatea luminii la aprinderea acesteia poate fi deranjanta pentru ochi. In unele cazuri, o lumina prea puternica putand chiar sa te trezeasca complet. Fa primii pasi in intuneric si observa cum casa ii face pe restul. Locuinta ta poate aprinde si regla lumina automat, astfel incat sa nu iti mai deranjeze ochii sau sa iti perturbe starea de veghe.

placut & somn linistit

intelhomr system
intelhomr system

Locul ideal

Un moment cu adevarat deranjant este acela cand, asezat comod pe canapea sau in pat, constati ca ai lasat lumina aprinsa intr-o alta camera si trebuie sa mergi sa o stingi. Prin automatizarea sistemului de iluminat, poti face acest lucru de la distanta indiferent de locul in care te afli, fara sa mai depui vreun efort.

confort amplificat & disponibilitate crescuta

intelhomr system

Contactati-ne

0728 337 799