Asigurandu-ti casa
ii asiguri pe cei dragi

Descoperă siguranta automatizarii

Iar am uitat!

Se intampla in momentul in care plecam de acasa, sa uitam un dispozitiv pornit, un aparat electrocasnic conectat in priza sau lumina aprinsa. Acest lucru poate sa produca un consum inutil de energie sau poate chiar pune in pericol casa. Chiar daca esti deja plecat, doresti sa te asiguri ca totul este in regula iar acum poti face acest lucru fara sa mai fie necesar sa te intorci din drum. Un avantaj al unei case smart este reprezentat de faptul ca poti verifica statusul si posibilitatea de a avea controlul asupra fiecarui device de la distanta. Tot ce ai nevoie este un smartphone cu conexiune la internet.

economisesti & te linistesti

intelhomr system
intelhomr system

Factori nefavorabili?

Fluctuatiile de curent si vremea instabila, pot sa afecteze anumite deviceuri din casa. In cazul in care unul dintre acesti doi factori apar, se intrerupe automat alimentarea cu curent eletric a dispozitivelor din casa pentru a preveni eventualele pagube ce se pot produce.

pagube reduse & siguranta

intelhomr system

Ceva s-a intamplat

Evenimentele neprevazute pot sa apara pe neasteptate, fie ca este vorba de o scurgere de gaze sau o inundatie, casa te anunta imediat printr-un mesaj text, notificare push sau e-mail, pentru a lua masurile necesare de siguranta. De asemenea, noul partener poate sa ia astfel de decizii si in locul tau, atunci cand esti plecat sau indisponibil. Indiferent daca esti sau nu acasa, orice situatie de acest tip este remediata pentru a nu pune in pericol viata celor dragi.

este sigur cand te asiguri

intelhomr system

Contactati-ne

0728 337 799